Smartlog v3 » Nyt tag » børnetøj
Opret egen blog | Næste blog »

Nyt tag

Her får du gode råd, hvis du skal have nyt tag

børnetøj

23. Dec 2011 14:28, ssblogger

Pige eller dreng.
Der er mange par der ikke rigtig ved om de skal have at vide hvad de venter sig eller om de vil have det som en overraskelse. Der er fordele ved at vide hvad kønnet bliver, det er nemmere at forberede sig med de indkøb der nu engang skal foretages, børnetøj, sengesæt, sutter/sutteflasker, stofbleer, der er mange ting der kan købes i en bestemt farve som passer til kønnet, så hvis man ikke ved hvad det bliver, har man ikke en chance for at købe noget børnetøj i den rigtige farve, man kan jo selvfølgelig købe unisex, men hallo det er da kedeligt. Det er da ikke noget mere specielt at shoppe dejlig børnetøj i en flot blå eller en sød lyserød farve. Det er jo børnetøjet der er sjovest at shoppe, så hvorfor ikke gøre det rigtig fra starten, få at vide hvad det bliver, så er chancen også større for at få børnetøj i gave, og selv spare noget af den udgift.

Mærketøj?
Når man snakker børnetøj, er der noget alle familier kommer ind på, skal vi købe mærketøj eller ej? Kan det betale sig på sigt at købe børnetøj der er dyre end det behøvede at være. De ting afhænger af hvordan familien er, hvor mange børn er der i forvejen og hvor stor omgangskreds har familien. Det kan sagtens betale sig at købe børnetøj i en bestemt mærke, det er en bedre kvalitet, så det ses ikke så hurtig alle de gange børnetøjet bliver vasket, det holder sig pænere i længere tid. Tøjet bliver ikke så hurtig slidt, der skal kravles lidt længere tid før der bliver hold. Det er en god ide at ønske sig børnetøj fra familien og venner, og sige til dem at det skal være den her bestemte mærke af børnetøj i gerne vil have. Og selvom der er børn i forvejen og ikke så mange penge at gøre godt med, kan man jo ønske sig en hel del, både i julegave og fødselsdagsgave. Når man har mærketøj kan det jo også holde til næste barn hvis det skulle komme på tale. Så kommer spørgsmålet om hvilke mærke skal det være, der findes over halvtreds forskellige mærker, så det er lige det med hvad man bedst synes om.

Sommertøj og vintertøj.
Det er vigtigt at man køber det rigtige børnetøj til om sommeren og vinteren, da det betyder meget for børnenes hud om det er til at ånde i eller man pakker barnet ind i noget forkert børnetøj, hvor huden ikke kan ånde. Det bedste er kun godt nok til vores børn. Det samme er gældende for regntøj, det er vigtig at holde tøj og kroppen tør. Så alt overtøj er vigtig at kunne holde barnet helt tør.
 

Nyt tag links

Relaterede