Smartlog v3 » Nyt tag » Efterisolering - Isolering af loft og skunk
Opret egen blog | Næste blog »

Nyt tag

Her får du gode råd, hvis du skal have nyt tag

Efterisolering - Isolering af loft og skunk

25. Aug 2009 21:18, ssblogger

Efterisolering er et ofte forsømt område hos danske husejere, og samtidig nok det sted, hvor der er flest penge at spare.
En af de absolut største poster i et husbudget er opvarmning, hvad enten man bruger fyringsolie, elvarme, pilleovn eller noget helt fjerde. Den nemmeste måde at nedsætte dette forbrug på, er ved at sørge for at huset er optimalt isoleret. De fleste huse, som er bygget for 10 år siden eller tidligere, har som regel stort potentiale for at blive efterisoleret.

Efterisolering af loft og skunk
Eftersom varme altid sørger opad, bør du starte med at efterisolere loftet og evt. skunken.
Mange ældre huse har kun 100 mm isoleringslag på loftet, og her kan du roligt lægge 200 mm yderligere på. Efterisolering af loftet er det nemmeste at arbejde med, da det er en nogenlunde jævn overflade, så du skal kun sørge for at skære isoleringen til, så det passer.
Det kan straks være noget mere besværligt at efterisolere skunken. Der er som regel meget lidt plads, og isolering skal opsættes på lodret eller skrå væg.

Få eskpert rådgivning
Da ingen huse er ens, bør du altid alliere dig med en håndværker eller et isoleringsfirma, som kan rådgive dig. Så er du sikker på at få lavet efterisoleringen rigtigt, hvad enten du selv vil gøre det, eller hyre et firma til det.

Nyt tag links

Relaterede