Smartlog v3 » Nyt tag » Køkkenlamper
Opret egen blog | Næste blog »

Nyt tag

Her får du gode råd, hvis du skal have nyt tag

Køkkenlamper

16. Jan 2013 15:04, ssblogger

Køkkenlamper efter dit behov

Køkkenet er et vigtigt arbejdsrum, og i køkkenet har du derfor særligt behov for god belysning. De fleste mennesker bruger flere timer på at lave mad, spise, lave lektier og meget andet i køkkenet hver dag, og i køkkenet har du brug for et lys der både er hyggeligt og godt. Det gælder både over køkkenbordet, hvor det er essentielt, at du har et godt lys at arbejde ved, når du skal lave mad, men det gælder også over det spisebord, som mange har i køkkenet, og som både bliver brugt til at spise ved, lave lektier ved, spille spil ved og meget andet.

Men hvad skal du så gå efter, når du skal vælge nye køkkenlamper? Fordi køkkenet er et arbejdsrum, skal du gå efter lamper, der både giver et godt lys, men som også giver dig albuerum og mulighed for at arbejde ved køkkenbordet, uden at lamperne kommer i vejen.  Når du skal vælge køkkenlamper, skal du altså overveje, hvordan du bruger dit køkken, og derefter vælge lamper ud fra hvilken funktion de skal udfylde i dit køkken. Der findes mange forskellige køkkenlamper på markedet, så der findes helt sikkert også køkkenlamper, der både matcher dit behov for æstetik, funktion og praktik.

Loftlamper til køkkenbordet

Loftlamper er et godt valg, når det kommer til køkkenlamper. Loftlamper passer for eksempel godt hen over køkkenbordet, fordi de giver et godt lys og samtidig ikke optager plads. Det betyder, at de giver dig al den albueplads, du har brug for, når du skal arbejde ved køkkenbordet. Loftlamper alene er dog ikke altid nok, hvis du har et køkken med overskabe. Har du overskabe, vil loftlampernes lys nemlig ikke kunne oplyse hele bordpladen.

Det kan derfor være en god idé at supplere dine loftlamper med spotlamper eller lysstofrør placeret under overskabene. På den måde får du en god belysning overalt på dit køkkenbord og dermed de bedste arbejdsbetingelser, når der skal laves mad.

Hvor køber du dine køkkenlamper?

Når du skal finde de rigtige køkkenlamper, skal du altid tage udgangspunkt i dit eget køkken. Du kan for eksempel vælge at købe dine nye køkkenlamper på internettet, hvor du finder et godt og bredt udvalg af køkkenlamper, og hvor du også har mulighed for at få god rådgivning, i forhold til hvilke lamper du skal vælge til dit køkken.

Du kan også vælge at gå i en traditionel lampebutik og finde dine lamper. Her har du mulighed for at spørge lampesælgeren til råds, i forhold til at vælge de rigtige lamper til netop dit køkken. Uanset hvilken løsning du vælger, skal du altid tage udgangspunkt i dit eget køkken og dit eget belysningsbehov. Med loftlamper og indbygningsspot er du dog godt på vej til at få en god køkkenbelysning, hvor du vil nyde at stå i køkkenet hver eneste dag.

Nyt tag links