Smartlog v3 » Nyt tag » Lamper
Opret egen blog | Næste blog »

Nyt tag

Her får du gode råd, hvis du skal have nyt tag

Lamper

9. Feb 2012 09:48, ssblogger

Stil og farver.
Der er uanet af valg muligheder når det gælder lamper, stil, farver, placering, design og materialer, det er lige med at finde ud af hvad hensigten er med de lamper man har tænkt sig at købe, det er jo heller ikke alle lamper der er lige gode til det formål man havde i tanke, og er der noget bestemt man vil signalere med de på tænkte lamper. Mange tror man bare lige går ud og køber nogle nye lamper, tager dem med hjem og sætter dem op, og sådan nye lamper med lys i, men nej de forkerte lamper kan give et helt forkert indtryk og ikke leve op til de forventninger man har til de lamper.
Lysekroner skal udstråle noget der er dyrt og forførende, spændende og stemningsfuld. Der er mange slags former for lamper og lysekroner, det behøver ikke kun være med krystaller, men lamper med mere enkel med skulpturelle former eller afslappet luksus, en ting er der til fælles, god belysning og stemning. Det kommer jo an på hvem man er og hvilke stil man har. Det samme gælder for loftslamper, væglamper, lamper til bord og pendeler, som er næsten en slags lysekrone, da de fleste har en meget speciel plads i hjemmet, som gør at den ses på en anden måde som for eksempel bord lamper, de er til hygge og oplysning af de mørke kroge, det er mere til at sprede en god atmosfære end at sprede lys. Der er så mange former og udsmykninger i bord lamper, at det godt kan være en jungle at finde rundt i, men man har muligheden for at selv sammen sætte sine bord lamper, ved køb af bordfod og skærm hver for sig.

udendørslamper.
Der er jo også lamper man bruger til at undgå ulykker, en masse forskellige lamper udendørs, langs fliser og stier så man ikke falder og brækker benet, det samme er gældende for lamper ved en trappe opgang eller ned i kælderen, der er det godt at have lamper til at lyse hele vejen, hvad type væglamper det er, er op til en selv, up and down belysning eller lange flade lamper med flere lys i en. Det samme er det for en gang, der er en tommelfingerregel omkring lange gange eller trapper, have lamper for hver 2-3 meter netop for at vise vejen og undgå ulykker, ligesom lamper udendørs. Når man nu skal have alle de lamper kan man jo ligeså godt finde noget som passer til hjemmet, der findes så mange slags lamper, det er bare med at vælge den der giver det udtryk der viser ens personlighed.Nyt tag links